domingo, 28 de diciembre de 2008

Nieve de estrella,Trineos y dedicatoria a los abuelos





Este es Pascha nuestro Taxista de cada dia,ya casi un amigo aunque no nos entendamos mucho,es muy buen hombre,cada desplazamiento nos cuesta 10,15 o 20 Hrivinas o sea entre 1 euros y 2


El Taxi de Pascha con Nuri y Sofia,el coche es un Volga tipico Taxi Ruso,un armatoste duro de roer,la mayoria funcionan con Gas

5 comentarios:

Unknown dijo...

Hola familia,

Us vec bé amb la neu i els trineus a les valls de Suïssa, jejeje
Recordo que quan nosaltyres estàvem a Odessa la calor era impressionant i vosaltres a caseta amb l'aire acondicionat i la wii.
Ara nosaltres a caseta amb la llardafoc! però aviat, ben aviat la compartirem tots junts.
Ànims que ja queda poquet, vinga un alè més d'esperança i per any nou aviat a caseta que en tenim moltes ganes!!!!
Petonets a tothom!
Fede, Esther i Fede Jr

Berga dijo...

Ei, ei, ei. Quina alegria saber de vosaltres. Al no tenir notícies ja no sabiem massa que pensar. Ara veiem que tot va molt bé.
Encara no hem tingut temps de llegir masssa res del vostre blog, però les ganes d'escriure han superat a les de llegir. Molts ànims, molta esperança i molta sort ( que també fa falta ).
Ara ens dedicarem a llegir i a partir d'avui no us deixarem ni un moment tranquils.
Des de Berga una abraçada molt forta.

Berga dijo...

Ara si, ara ja ho hem llegit tot ho gairabé tot. No us podeu imaginar el greu que ens sap haver estat desconectats de la segona aventura més important de la vostra vida, la segona en el temps, no en importància,clar.
MOLTES FELICITATS, a tots, als pares per tenir unes filles tan precioses i a les filles per tenir uns pares tant extraordinaris.
Les fotos una passada, esteu tots guapissims, sobretot la Sofia i la Nastya, la mare també, llàtima que el pare i desentona una mica, je je.
Deu ni do el fred que us ha tocat aquesta vegada, sort que aquestes dues petites us donen tota l'escalfor que necessiteu.
Una abraçada molt forta des de Berga, i fins aviat

Anónimo dijo...

Hola chicos, vaya nevada y vaya recuerdos, sobre todo al ver a "Pasha", taxista de cabecera jaja.
Que tal la campeona?, esto esta a punto de acabar, y el lechazo os espera y como no el ribera, aunque claro esta que algunas griznas más que ahí costará.
Un abrazo para los cuatro
M Ángeles, Jose Manuel y Alex

Anónimo dijo...

Hola guapíssims!
És fantàstic veure els somriures de les vostres fotos, el cor se'ns omple de felicitat!
Realment són fotos fantàstiques i paraules que posen la pell de gallina!
Nurieta, força als 4 pel viatge de tornada... tenim tantes ganes de veure-us i seure tranquil·lament davant un cafetó i escoltar toooota l'aventura d'aquesta nova llum de felicitat!
BON ANY!!

Les nenes d'Olympia